PVC ramen merken

Als je van plan bent pvc ramen aan te schaffen, is het natuurlijk verstandig om verschillende soorten ramen te bekijken. Er zijn veel verschillende pvc ramen merken waar je uit kunt kiezen bij de keuze voor je pvc raam. We hebben hieronder een aantal merken uitgelicht. Meer informatie over de diverse ramen merken vindt u op de website van Mertens Ramen.

Finstral

Finstral heeft zijn hoofdkantoor in Italië en voorziet haar klanten in PVC, PVC -aluminium en aluminium ramen . Algemeen leveringsprogramma van Finstral: Ramen, deuren, raamwanden, rolluiken, luiken, plankenluiken en binnen luiken, huisdeuren uit PVC of aluminium, wintertuinen en ingangsconstructies.  Finstral levert ramen voor elke bouwstijl en elke woonwens: klassiek, modern, oudhollands, van aluminium of PVC. Voordat de vakman de PVC Ramen gaat plaatsen , meet hij het Raam eerst na. Op die manier voorkomt hij dat hij er tijdens de montage van de PVC Ramen pas achter komt dat het nieuwe kozijn niet past. De prijzen van PVC ramen zijn vaak het laagst: voor een PVC Ramen liggen de prijzen rond de €700,- tot €800,- per m². Dit is natuurlijk inclusief montage en isolatieglas. Ze bieden PVC Ramen met zonwering tussen de ramen, deze hebben weinig onderhoud nodig en bieden optimaal comfort. Het is belangrijk om PVC Ramen te kiezen die goede kwaliteit hebben, goed isoleren en je beschermen tegen inbraak. MTD is gevraagd zowel de PVC Ramen, de ramen en deuren te leveren en plaatsen.

VEKA

VEKA is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd bekend is als het gaat om PVC profielen voor ramen en deuren. VEKA levert aan tientallen raamfabrikanten in België en is door autonome groei marktleider in PVC profielen voor ramen, deuren en schuifdeuren geworden. Veka is wereldwijd een toonaangevend bedrijf voor de productie van PVC profielen voor ramen en deuren- met 19 dochtermaatschappijen op drie continenten. Wanneer u uw huidige woning op wilt knappen of een nieuwe woning gaat bouwen dan is het overwegen waard om voor de PVC ramen  van VEKA te kiezen vanwege de goede kwaliteit en duurzaamheid. Veka vervult tevens een pioniersrol op gebied van recyclage en is in staat om oude ramen, deuren, rolluiken en profielen volledig te recycleren en zonder kwaliteitsverlies terug te gebruiken in het productieproces van nieuwe profielen. Het ramen programma bij VEKA is zeer divers, zodat elke wens in te vullen is. De VEKA  ramen, huis- en schuifdeuren zijn verkrijgbaar in de verschillende systeem-families ALPHALINE, TOPLINE, SOFTLINE en SWINGLINE die qua ontwerp en techniek verschillen, en waarvan de Topline serie het meest verkocht wordt in België. De duurzame pvc-profielen van VEKA worden door ons voorzien van glas zodat precies het venster met PVC raam ontstaat dat u zich wenst. De raamprofielen van VEKA staan garant voor topkwaliteit volgens de hoogst geldende kwaliteitstandaard, de RAL-klasse A (volgens DIN EN 12608, klasse A). VEKA heeft sinds haar oprichting in 1969 een pioniersrol bij de ontwikkeling van profielen en levert een aanzienlijke bijdrage aan de goede naam die PVC profielen tegenwoordig hebben.

Creon

Bij Creon kunt u terecht voor pvc en aluminium ramen, maar ook voordeuren. Voor PVC ramen kunt u bij Creon online de prijs berekenen en de ramen bestellen om zo een woonidee te krijgen over Ramen. Je hordeur, inzethorren voor PVC ramen, klemhorren voor aluminium ramen en rolhorren voor draai-kiepramen en dakramen, Creon ramen maakt ze voor jou op maat. Het is belangrijk om PVC ramen te kiezen die goede kwaliteit hebben, goed isoleren en je beschermen tegen inbraak.

Draaikiepramen zijn iets duurder dan goedkope vaste PVC ramen: de prijzen voor een draai-kiepraam van 1 vierkante meter liggen gemiddeld tussen de €235,- tot €250,-. Creon werkt aan de hand van zeer efficiënte technieken en korte lijnen, zodat we bij u thuis een top kwaliteit product af kunnen leveren voor een gunstige prijs.

Decueninck

Bij Deceuninck zijn PVC-ramen en PVC ramen leverbaar in 4 uitvoeringen: Met de Zendow-serie bieden we een uitgebreid standaardgamma profielen voor PVC ramen en PVC deuren. Op de site krijgt u een beter zicht op het duurzame karakter van de Zendow profielen, de sterke thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen , de hoge inbraakwerendheid en het originele kleurenpalet. PVC-ramen of aluminium ramen combineren een optimale thermische en akoestische isolatie met een uitgebreid kleurenpalet. PVC-ramen zijn leverbaar met 36 kleuren en 6 verschillende structuurafwerkingen uit de Deuctone collectie van Deceuninck. Met meer dan 30 kleuren en verschillende structuur mogelijkheden is er genoeg te kiezen wat Deceuninck ramen betreft, en wat kwaliteit betreft is Deceuninck een goede keuze. Pvc-ramen worden eerder toegepast in de klassieke stijl zoals de pastoriewoningen en zijn eveneens verkrijgbaar in alle stijlen en kleuren.

In het gamma pvc-ramen van Deceuninck kunt u kiezen voor basic isolatie met Zendow, hoog isolerende ramen met Zendow standaard en super isolerende pvc-ramen met Zendow premium. Wanneer u kiest voor Deceuninck Zendow Neo Premium PVC ramen, kiest u voor een duurzame en onderhoudsarme oplossing met zeer goede prestaties op het gebied van energiebesparing, dankzij onder andere de Linktrusion technologie. Als zeer grote fabrikant van PVC profielen staat Deceuninck garant voor PVC ramen van uitstekende kwaliteit met een grote mate van duurzaamheid en energie zuinige ramen.

Bij het ontwikkelen en lanceren van nieuwe raamseries maakt Deceuninck optimaal gebruik van schaarse grondstoffen.

PVC ramen en deuren voldoen aan vereisten strenger dan EPB en de vereisten voor lage energiewoningen dankzij het toepassen van de nieuwe linktrusion technologie van deceuninck. Bij Deceuninck Zendow  Neo  Standaardramen wordt zowel in het kader als in de vleugel een combinatie van staaldraad en pvc-hardschuim gebruikt. Deceuninck verbetert thermische isolatie van pvc-ramen.

Belisol

Belisol levert sinds 1977 ramen en deuren in PVC, aluminium of hout en biedt daarnaast een totaaloplossing voor renovatie of nieuwbouw van woningen. Belisol gebruikt voor pvc ramen binnen en buiten folie houtnerf (zij verkopen geen gladde pvc meer omdat die vroeg of laat verkleuren). Bij Belisol worden er ramen gemaakt en geplaatst. Deuren en schuiframen hebben ze in pvc, aluminium en hout. Bij Belisol kun je kiezen uit diverse producten zoals pvc ramen , aluminium voordeuren of aluminium schuifdeuren Ook houten ramen zijn nog steeds populair in klassieke renovaties.

Belisol verkoopt en monteert ramen en deuren in PVC, aluminium en dakhout. U bent uiteraard benieuwd naar de prijzen van PVC ramen wanneer u uw oude houten of aluminium ramen wilt laten vervangen.

Deze PVC raam prijzen inclusief plaatsen zijn echt compleet, dus met inbegrip van de manuren voor het plaatsen, het HR++ glas en hang- en sluitwerk.  

Rehau

Bij het Duitse merk REHAU zijn ramen en deuren in PVC gefabriceerd in Polen en zijn Aluminium ramen met ALUPROF profiel thermisch geïsoleerd, verkrijgbaar in tal van RAL kleuren met dubbel glas. De ramen en deuren worden vakkundig geplaatst, hoger isolerend glas is ook mogelijk. REHAU-profielen van verhoogd slagvast ongeplastificeerd PVC, in vele kleuren, met houtnerf en een op houten ramen geïnspireerde profilering. Het samenstellen van ramen, deuren en volledige elementen is geschikt voor renovatie in woning- en utiliteitsbouw en nieuwbouw. Niet op houten ramen maar op hoogwaardige PVC-ramen van zeer goede kwaliteit. REHAU Ramen & Deuren is een goed isolerend, onderhoudsvrij en tijdloos pvc profiel dat in elke kleur, met renolit folie, te leveren is. REHAU GENEO Ramen & Deuren heeft hoogwaardige en goed isolerende pvc profiel op de markt. Ramen worden vervaardigd van het hoogwaardige REHAU-materiaal RAU-PVC, dat uitermate weerbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Daardoor ziet uw raam er lang uit als nieuw – en dat is positief voor de waardevastheid van uw huis.